josefinistas

Här på min blogg kommer du få se massa positiva inlägg om träning, mode, mitt liv och massa mer!

ETT RENT HELVETE

Publicerad 2016-01-29 21:55:19 i Allmänt,

Hejsan all fina!
Hoppas ni haft en underbar vecka! Nu var det ju tyvärr ett tag sen jag bloggade igen, men det beror på att jag inte haft orken. Som ni kanske vet har jag en sockerfri månad, alltså försöker jag utesluta allt tillsatt socker, och jag äter heller inte godis, kakor och annat sött. Nu efter ca 3 veckor börjar jag äntligen må bättre! För detta kan ha varit det tuffaste jag har gjort. I tre hela veckor har jag varit konstant hungrig trots att jag ätit mer än en häst och många mellanmål, jag har varit lättretlig, trött hela tiden och haft ont överallt, men nu börjar jag må så mycket bättre! I torsdags var första dagen jag faktiskt var glad och pigg, jag har mer energi än jag hade innan min sockerfria månad. Jag får inte sockerkickar utan jag är glad hela dagen. Jag har även börjat sova bättre än innan, ja listan kan faktiskt göras lång på bra grejer med den här sockerfria månaden. 
Men i alla fall så tänkte jag uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu. Imorgon ska jag till Ullared för första gången! Ska bara åka dit över dagen en sväng med några kompisar, men jag är så taggad! Dock ska jag inte köpa så mycket saker, för man är ju en fattig student, men men. Jag håller också på och lär mig hur man lagar mat med hjälp av världens bästa kokbok, och än så länge har jag ju inte bränt ner skolan, hahah.
Men nu får jag önska er natti!
Xoxo 
 

Om

Min profilbild

Josefin

Jag är en värmländsk tjej på 16 vårar som drömmer om att nån gång göra bröllopsklänningar. Jag går just nu 1an på gymnasiet men på fritiden syr och tränar jag. Mitt motto är att gå sin egen väg och göra så att varje dag räknas.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela